Bouwpersoneel nodig

Bouwpersoneel nodig voor uw project? Op Timmerlieden Online komt u direct in contact met vakbekwaam bouwpersoneel. Via onze website kunt u eenvoudig een aanvraag plaatsen voor een vakman voor uw nieuwbouw, renovatie of verbouwing.

Verstand van de bouw

De mensen achter Timmerlieden Online hebben jarenlange ervaring met het inzetten van ZZP timmerlieden in de bouw. Hierdoor kunnen wij putten uit een grote pool met ZZP vaklieden. Wij kennen het verschil tussen betonbouw, ruwbouw en afbouw. Weten dat particulier werk een ander type vakman vereist dan nieuwbouw.

Veilig ZZP’ers inzetten

Wanneer u een ZZP timmerman inhuurt moet u naast het vakmanschap scherp letten op de juiste ZZP papieren. Timmerlieden Online neemt u deze zorg uit handen en levert u een compleet ZZP dossier aan. Dus met geldige VAR-WUO, KVK uittreksel en legitimatiebewijs.

Snel schakelen en beslissen

Wanneer u een aanvraag plaatst voor een timmerman ontvangt u binnen 24 uur een aantal geschikte profielen. Zo kunt u zelf een keuze maken en vragen stellen aan de betreffende timmerman. Is snelheid vereist dan kunt u ook telefonisch contact hebben met onze ZZP consultants. Zo combineren wij de efficiency van online met het gemak van persoonlijk contact.

Timmerman aanvragen

Ga naar ons inschrijfformulier en plaats gratis een aanvraag voor ZZP timmerlieden of bel 088-4040100 voor meer informatie.

bouwvakker

Op Timmerlieden online kunnen aannemers en bouwbedrijven direct in contact komen met meer dan 4.000 gescreende ZZP timmerlieden. U plaatst eenvoudig gratis uw aanvraag en u krijgt binnen 24 uur de 3 beste matches in uw mailbox. Communiceer direct met de timmerlieden, bespreek de voorwaarden en huur veilig in!

Hoe werkt het?    Timmerman aanvragen

Werk zoekend? Meld je dan aan als timmerman.