Hoe werkt het

Op Timmerlieden Online komt u rechtstreeks in contact met de beste ZZP timmerlieden voor uw project. U communiceert direct met de timmerman, bespreekt zelf de werkzaamheden en voorwaarden en maakt uw eigen keuze.

Volledig online, efficiƫnt en snel. Maar wel met de zekerheid van de beste vakmensen, complete ZZP dossiers en gedegen (contractuele) afhandeling.

Aanvraag

U plaatst eenvoudig gratis en vrijblijvend uw aanvraag via ons timmerlieden aanvraagformulier. Hier kunt u de betreffende werkzaamheden selecteren en details van uw project omschrijven.

Aanbod

Naar aanleiding van uw aanvraag wordt een selectie gemaakt van de best passende timmerlieden. Deze profielen worden u binnen 1 werkdag per mail aangeboden.

Communicatie

U communiceert direct met de geselecteerde timmerlieden via de button ‘stel een vraag’ op het profiel van de betreffende timmerman. Zo kunt u eenvoudig zelf de voorwaarden, werkzaamheden en planning nader bespreken.

Keuze

U maakt uw uiteindelijke keuze eenvoudig kenbaar door op het profiel de button ‘reserveer’ te kiezen. De gekozen timmerman krijgt dan per mail een definitieve bevestiging van uw keuze.

Afhandeling

Nadat u uw keuze hebt gemaakt zal een van de adviseurs van Timmerlieden Online contact met u en de gekozen timmerman/ timmerlieden opnemen. De adviseur zorgt voor de afhandeling van de Modelovereenkomst DBA, ZZP dossiers en andere zaken. Ook daar heeft u geen omkijken naar.

Beoordeling

Na afloop van de inhuurperiode zult u een mail ontvangen waarin u wordt gevraagd een beoordeling te geven van de ingehuurde timmerman/ timmerlieden. Zo bouwt u met ons mee aan een kwalitatief betrouwbaar timmerliedenbestand!

Inschrijven

Bent u een ervaren ZZP timmerman? In bezit van KVK inschrijving, VCA certificaat en kunt u 2 recente referenties overleggen? U kunt zich dan gratis en vrijblijvend aanmelden via onze partner Linked Bouw. Zo verzorgen de screening en checken uw referenties. Bij een positief resultaat wordt u gratis opgenomen in het bestand van Timmerliedenonline.

bouwvakker

Op Timmerlieden online kunnen aannemers en bouwbedrijven direct in contact komen met meer dan 4.000 gescreende ZZP timmerlieden. U plaatst eenvoudig gratis uw aanvraag en u krijgt binnen 24 uur de 3 beste matches in uw mailbox. Communiceer direct met de timmerlieden, bespreek de voorwaarden en huur veilig in!

Hoe werkt het?    Timmerman aanvragen

Werk zoekend? Meld je dan aan als timmerman.