Over ons

Timmerlieden online speelt in op de behoefte van bouwbedrijven om snel en efficiënt timmerlieden in te huren. De aannemer maakt daarbij zelf de keuze uit een selectie van beschikbare vaklieden. Dit leidt tot een betere match en besparing van kosten. Timmerlieden online is een initiatief van Linked Bouw, het grootste Bouw ZZP Platform van Nederland.

Groot kwalitatief ZZP bestand

Bij Linked Bouw zijn meer dan 4.000 ZZP timmerlieden aangesloten. Deze timmerlieden zijn gescreend op vakmanschap en vereiste ZZP documenten. Continue beoordeling door bouwbedrijven van de geleverde prestaties verrijkt de profielen van deze vaklieden verder.

Ruime kennis en ervaring

De mensen achter Linked Bouw hebben ruim 20 jaar ervaring met het succesvol matchen van de vraag naar (flexibel) bouwplaats- en kaderpersoneel. Naast traditionele bemiddeling zijn dit andere diensten om de flexschil van de aannemer optimaal in te richten.

Linked Bouw is daarnaast sinds jaar en dag de partner voor ZZP vaklieden. Linked Bouw heeft verstand van het bouwproces, wet- en regelgeving en alle praktische punten die u als aannemer en ZZP’er moet regelen om op een veilige manier zaken met elkaar te doen.

bouwvakker

Op Timmerlieden online kunnen aannemers en bouwbedrijven direct in contact komen met meer dan 4.000 gescreende ZZP timmerlieden. U plaatst eenvoudig gratis uw aanvraag en u krijgt binnen 24 uur de 3 beste matches in uw mailbox. Communiceer direct met de timmerlieden, bespreek de voorwaarden en huur veilig in!

Hoe werkt het?    Timmerman aanvragen

Werk zoekend? Meld je dan aan als timmerman.