Timmerlieden gezocht

Timmerlieden gezocht voor een van uw bouwprojecten? Plaats dan snel en eenvoudig een aanvraag op Timmerlieden Online. U komt dan direct in contact met onze 4.000 geverifieerde ZZP timmerlieden! Zo makkelijk heeft u nog nooit naar timmerlieden gezocht!

Gratis en snel

Het plaatsen van een aanvraag voor een timmerman is geheel gratis en vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u de best passende profielen van geschikte timmerlieden in uw mailbox.

Direct contact en inhuren

U kunt zelf vragen stellen aan de geselecteerde timmerlieden, werk en voorwaarden afstemmen en online een timmerman vastleggen als u deze wilt inhuren.

GechecktĀ en gescreend

U komt alleen in contact met gescreende ZZP vaklieden waarvan minimaal 2 referenties zijnĀ gecheckt. Daarnaast controleren wij strikt op een geldige VAR-WUO, geldige KVK inschrijving en legitimatie.

Timmerman aanvragen

Ga naar ons inschrijfformulier en plaats gratis een aanvraag voor ZZP timmerlieden of bel 088-4040100 voor meer informatie.

bouwvakker

Op Timmerlieden online kunnen aannemers en bouwbedrijven direct in contact komen met meer dan 4.000 gescreende ZZP timmerlieden. U plaatst eenvoudig gratis uw aanvraag en u krijgt binnen 24 uur de 3 beste matches in uw mailbox. Communiceer direct met de timmerlieden, bespreek de voorwaarden en huur veilig in!

Hoe werkt het?    Timmerman aanvragen

Werk zoekend? Meld je dan aan als timmerman.