timmerlieden nodig

Timmerlieden nodig om een piek op uw project op te vangen? Op Timmerlieden Online kunt u direct in contact komen met onze 4.000 vakbekwame ZZP vaklieden! Volg het voorbeeld van uw collega-aannemers die timmerlieden nodig hadden en al geslaagd zijn via deze website.

Inhuren achter uw tablet of mobiel

Het inhuren van ZZP timmerlieden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Plaats uw aanvraag, bekijk de profielen die u per mail ontvangt en handel zelf af. Het complete inhuurpoces vanachter uw tablet of mobiel geregeld!

Online met personal touch

U kunt altijd een beroep doen op onze ZZP consultants wanneer u hulp nodig heeft bij het inhuren van timmerlieden. Of wanneer u aanvullende vragen heeft over een profiel of specifieke vaardigheden van een timmerman.

Gratis aanvraag plaatsen

Het plaatsen van een aanvraag voor timmerlieden is volledig gratis. U betaalt pas wanneer u een timmerman heeft ingehuurd en deze op uw project aan de slag is. Uiteraard stemt u vantevoren het uurtarief af en eventuele aanvullende voorwaarden.

Timmerman aanvragen

Ga naar ons inschrijfformulier en plaats gratis een aanvraag voor ZZP timmerlieden of bel 088-4040100 voor meer informatie.

bouwvakker

Op Timmerlieden online kunnen aannemers en bouwbedrijven direct in contact komen met meer dan 4.000 gescreende ZZP timmerlieden. U plaatst eenvoudig gratis uw aanvraag en u krijgt binnen 24 uur de 3 beste matches in uw mailbox. Communiceer direct met de timmerlieden, bespreek de voorwaarden en huur veilig in!

Hoe werkt het?    Timmerman aanvragen

Werk zoekend? Meld je dan aan als timmerman.